tiny-house-friends-limburg-europarcs-maasduinen

Tiny House weekend with friends in Limburg.

Tiny House vriendenweekend in Limburg

Dat jaarlijkse weekendje weg met je vrienden staat weer voor de deur. Dit jaar is het jouw taak om het weekend te organiseren. Maar waarnaartoe? Je bent al in de meeste Europese steden geweest en je wilt een keer wat anders proberen.

Een weekend in een groepsaccommodatie ergens in Nederland ligt misschien snel voor de hand. Maar waarom zou je, je vrienden niet verrassen met een uniek verblijf? Wat dacht je van een Tiny House vriendenweekend?

Less is more: minder poespas is meer tijd voor je vrienden Je zult niet met de hele groep in één Tiny House passen, maar met vijf Tiny Houses in één commune kun je tot maximaal 10 personen in dezelfde kring verblijven. Het ”less is more” gedachtegoed van Tiny Houses leert dat men met minder ruimte en spullen meer geniet van de momenten die er écht toe doen.

View the Tiny Houses

Huis-Tiny-House-Droomparken-Winter-2017- NKP2768 (1) tiny-house-friends-limburg-europarcs-maasduinen-2

Waar menig persoon een weekend in een Tiny House spendeert om de batterij even op te laden door minimalistisch te leven, zijn de Tiny Houses uitermate geschikt voor een gezellig weekend met je vrienden.

De Tiny Houses zijn gelegen aan een ruime social space die je deelt met de mede-Tiny House bewoners. Deze social space bevat een grote vuurplaats met banken, beschutte terrasjes en een hottub waar je de lange zomernachten of koude winterdagen comfortabel in kunt spenderen.

Maak het Tiny House vriendenweekend compleet

Of je nu alleen, met zijn tweeën of met een vriendengroep in Tiny Houses verblijft, de social space nodigt uit om ’s avonds gezellig rond het vuur te verzamelen. Op EuroParcs Maasduinen is het mogelijk om een BBQ-arrangement te boeken.

Dit arrangement is tot in de puntjes verzorgd met diverse soorten (vegetarisch)vlees, salades, sauzen en brood. Voor de kleine trek is het ook leuk om worstjes, marshmallows en popcorn boven het vuur te verwarmen. Vraag hier voorafgaand aan het verblijf naar bij de receptie!

EuroParcs Maasduinen ligt in Noord-Limburg tussen Roermond en Venlo in. Het prachtige glooiende landschap doet zelfs een beetje buitenlands aanvoelen. Dat hoogteverschil is ook terug te vinden op EuroParcs Maasduinen.

De verschillende niveaus maken het een intiem park dat van alle gemakken voorzien is. Tijdens het Tiny House vriendenweekend kun je hier onder andere terecht voor fitness, wellness en het overdekte zwembad.

Als het weer een beetje mee zit kun je heerlijk relaxen aan het natuurmeer met zandstrand. Wil je, je vriendenweekend écht onvergetelijk maken? Vraag dan bij de receptie naar de mega unicorn! 

Ontdek veelzijdig Limburg

Om je Tiny House vriendenweekend compleet te maken, is het mogelijk om op EuroParcs Maasduinen e-kickbikes te huren. Op deze elektrische steps navigeer je geruisloos door Nationaal Park de Maasduinen, langs de Maas richting Venlo of een van de andere routes die speciaal voor deze steps uitgestippeld zijn. 

Er zijn in ieder geval genoeg dingen om te doen in de omgeving van EuroParcs Maasduinen. Willen jullie liever een uitstapje naar een stad maken? Ga dan zeker naar Roermond toe. Of je nu van een mooie historische binnenstad, Limburgse gastronomie, shoppen of watersport houdt, deze stad heeft voor iedereen wat te bieden.

Winkelen doe je in het stadscentrum of net buiten het centrum in het Designer Outlet. Ben je sportief aangelegd? Bezoek dan zeker de Maasplassen waar je diverse watersporten kunt beoefenen of een bootje kunt huren.

tiny-house-2-europarcs-maasduinen

Search results (2)

Max. 2
1 Bedroom

2 Nights from

224.08
Includes taxes and surcharges based on 2 pers.
Max. 4
2 Bedroom

2 Nights from

286.16
Includes taxes and surcharges based on 4 pers.