Vacature medewerker marketing & communicatie

Voor ons hoofdkantoor in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een:

Medewerker marketing & communicatie (ft)

Vanwege de groei van EuroParcs en onze ambitieuze toekomstplannen, zijn we op zoek naar een gedreven medewerker om ons Marketing & Leisure-team te versterken. De afdeling Marketing & Leisure is gericht op het stimuleren van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en groepsaccommodaties door middel van het voeren van een actief marketingbeleid. Samen met je collega’s van de afdeling Marketing & Leisure zorg je voor een zo hoog mogelijke bezettingsgraad op de resorts door de inzet van cross mediale campagnes. Wij zijn op zoek naar de juiste persoon die weet hoe wij onze doelgroepen moeten bereiken voor een optimaal resultaat. 

De werkzaamheden:

  • Ontwikkelen, initiëren en uitwerken van marketingcampagnes voor het stimuleren van de verkoop en verhuur van vakantiewoningen.
  • Organiseren en coördineren van evenementen en beurzen. Hierbij moet je denken aan de Second Home Beurs die meerdere keren per jaar plaatsvindt.
  • Het meedenken in en optimaliseren van de e-mail en online marketing activiteiten.
  • Opzet en invulling interne communicatie. 

Functie-eisen
We zijn op zoek naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Opleiding HBO Communicatie (& Marketing) of een soortgelijke opleiding.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van marketing & communicatie.
  • Ervaring met het zelfstandig ontwikkelen en uitwerken van creatieve B2C- en B2B-acties.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pre.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.
  • Enthousiast, creatief en proactief.

Wie zijn wij?
EuroParcs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van resorts en in de verkoop en exploitatie van vakantiewoningen en chalets. We hebben inmiddels 15 parken door heel Nederland en Belgie. EuroParcs gaat voor service en kwaliteit. Daarom is EuroParcs actief op de mooiste locaties van Nederland. De parken onderscheiden zich door hun ligging en aanbod van faciliteiten.

Wat bieden wij?
EuroParcs staat garant voor een uitdagende, vakkundige en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Het salaris is marktconform, afhankelijk van ervaring en geschiktheid. Het hoofkantoor is gevestigd in Apeldoorn, dit is tevens jouw standplaats. Naast de marktconforme arbeidsvoorwaarden, bieden we jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen t.a.v. Sanne Dijkhuizen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld..

Secure payment with: